sidekick er her for at 

hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden!

Content- og SoMe

SIDEKICK er din hjælper, når det kommer til SoMe markedsføring.

Content Creation

SIDEKICK er din content creator, som varetager både idegenerering, foto- og video shoots og redigering af content.  

MEN HVAD SKER DER SÅ?

SoMe

SIDEKICK står ud over at skabe dine kreativer også for vedligeholdelsen og varetagelsen af dine sociale medier – så kan du fokusere din tid på det, som du er bedst til!

grafisk design

Når din virksomhed køber en af vores 3 contentpakker, får din virksomhed en overhaling af hvordan dine sociale medier tager sig ud. 

SIDEKICK skaber en rød tråd gennem målrettede designs og opdaterer din biografi og leadgenering gennem linking til dine andre platforme. 

visuelle fortællinger

SIDEKICK er specialist i hvad der rører sig i mediebilledet. Som en del af SIDEKICK teamet, får din virksomhed også tilknyttet forskellige visuelle fortællinger, som er tilpasset din virksomheds brandværdier. 

Eksempel på visuelle fortællinger kan være en reel, et meme eller andet videocontent.

storytelling

Udover de visuelle kreativer skaber SIDEKICK, i fællesskab med din virksomhed, forskellige kommunikationstemaer som medvirker til den helt rigtige storytelling på dine sociale medier.

kreativer & designs

Som kreatør hjælper SIDEKICK dig med at skabe en visuel identitet, som går på tværs af dine platfrome. Et sammenhængene visuelt udtryk har stor betydning for opfattelsen af din virksomhed, men også dens troværdighed. 

strategi

Sidekick er dine personlige rådgiver, når det kommer til sociale medier og nye tendenser i medielandskabet. Med speciale i medieteknologier og medieæstetik hjælper SIDEKICK din virksomhed med at opnå dens fulde potentiale på de sociale medier. 

Brandanalyse

Som led i opstarten af dit abonnement foretager SIDEKICK en brandanalyse sammen med din repræsentant for virksomheden. Brandanalysen klæder begge parter på til samarbejdet og SIDEKICK bruger den til at lægge den helt rigtige strategi til din virksomhed.

Hashtagsanalyse

I opstarten foretager SIDEKICK også en hashtaganalyse, som hjælper med at brandpositionere din virksomhed i medielandskabet. 

Platform

Platform indikerer hvilket medie der kommunikeres på. Forskellige tiltag performer forskelligt afhængig af platform, tidspunkt og budskab – alt dette har SIDEKICK styr på!

målgruppe

Målgruppeanalyse er et væsentlig parametre, når det kommer til en SoMe strategi. SIDEKICK hjælper dig med at identificerer din målgruppe og planlægge målrettet indhold til den.

Dataindblik

Månedligt gives der en datarapport over performanceparametre for den udviklede SoMe strategi. Rapporten er et værktøj som hjælper i optimeringsprocessen og SIDEKICK analyserer derfor nøje hvad det er der fungerer på din profil – og hvad der ikke fungerer!

timing og aktivitet

Timing og Aktivitet er vigtige parametre i markedsføringen online. SIDEKICK ved hvornår det er det bedste tidspunkt at poste indhold på og hvorfor det er relevant at poste.

Da SIDEKICK varetager hele processen for; hvilket, hvorfor eller hvornår  – så får du overskud til at udvikle din egen forretning – SIDEKICK er din hjælper!

Lad os tage en snak!

Din digitale tilstedeværelse er ved at tage fart

Planlæg en gratis konsultation med SIDEKICK, og lad os få tingene til at ske!